Eladások kizárólag a következő szállítási és fizetési feltételek szerint történhetnek. Az áru bármely módon történő megrendelése illetve átvétele, egyben a vásárlónak az alábbi üzleti feltételeinkkel való beleegyezését is jelent;

Megrendelés

Az ön kívánságának teljesítéséhez szükségünk van a következő adatokra:
· Teljes név
· Lakóhely irányítószámmal
· Utca és házszám (emelet/ajtó)
· Telefonszám és e-mail cím
· Az áru pontos megnevezése a darabszám feltüntetésével.
· A kívánt fizetési mód; készpénz, utánvétel, postai átutalás, online bank átutalás, PayPal
· A kívánt szállítási mód; személyesen, MPL posta (esetleg automatába) DPD

Normál esetben van raktáron a kívánt áru vagy azt rövid időn belül elkészítjük illetve beszerezzük. Egy személyesen, telefonon, levélben vagy e-mail-ben leadott megrendelés a beérkezést követően általában 3 héten belül van szállítva. Azoknál a cikkeknél amelyeket ez időn belül nem tudnánk szállítani, értesítést adunk önnek. Különlegességek esetén mint például: szuper erős, ultrakönnyű, szénszálas, szénszál-kevlár, szendvics, egyéb metál szín, vagy színvariációknál, tehát ami nem szerepel az alap programmban kb. 1 hónap kivitelezési illetve beszerzési időre van szükségünk. Abban az esetben ha a megrendelését visszamondani szeretné, kérjük ezt velünk minél előbb közölni.

Árak

A megadott árak nem tartalmaznak forgalmi adót és a szállítás napjáig érvényesek vagyis a számlázás a megrendelés időpontja esetleg kedvezmények, akciók szerinti áron történik.
Mennyiségi árengedmények: 100.000 Ft-nál 3%, 150.000 Ft-nál 5%, 300.000 Ft-nál 7%

Csomagolás

A csomagolást és a csomagoló anyagok költségeit nem számoljuk fel önnek!

Szállítás

A szállítás a megrendelés alapján kiállított számlára és ezt követően a vevő felelősségével történik. (figyelembe véve az átvétel kötelezettségét illetve a feladási díjban foglalt biztosítást)
A postai küldemények díjai beleértve egy esetleges EMS gyorsposta soronkívüli realizálását, a vevő költségeit jelentik.

Fizetés

Azoknak a vevőknek akikkel nem állunk nagyon bizalmas üzleti nexusban, a fizetések mint mindíg a következő módon történhetnek: utánvétel vagy előzetes online banki átutalás, postai pénzküldés, PayPal illetve készpénz. A fizetés beérkezése után a szállítás maradéktalanul, megbízhatóan és a lehető leggyorsabban megtörténik.

Tulajdonosság

Az előzetesen leszállított ill. átvett áruk azok maradéktalan kifizetéséig, természetesen még a mi tulajdonunkat képezi. Egy még futó számla egyben biztosítékot jelent a követelés érvényesítésére.

Reklamáció és garancia

Mindíg igyekszünk figyelemmel lenni arra hogy ön tökéletes minőségű árut kapjon és korrekt kiszolgálásban részesüljön. (figyelembe véve azt a lehetőséget, hogy lehetnek jelentős árengedménnyel kínált szépséghibás darabok is) Ennek ellenére ön mégis valamely nem elfogadható hibát vagy egy rendeltetés szerinti használat mellett, meghibásodást állapítana meg, ebben az esetben kérjük ezt még a 6 hónapon belül szóban vagy írásban közölni. Azt is hogy mely anyag, gyártási hiba vagy egyéb reklamáció állna fenn.
Az árut a mi szakszerű átvizsgálásunkat követően, készséggel megjavítjuk illetve kicseréljük önnek. Amennyiben ez már nem lehetséges, esetleg visszatéríthetjük az árat.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az ön rendelésének teljesítéséhez szükségünk van a következő adatokra. Az ön nevére, e-mail címére, szállítási címére, a fizetési módra és telefonszámra. Mi garantáljuk önnek hogy ezek az adatok nem lesznek máshová felhasználva, csak kizárólag a rendelés lebonyolításához. A nevet, címet és esetleg telefonszámot a szálllítást végző cégnek kell megadni. Az ön adatai csak addig lesznek tárolva amíg az adott GDPR szabályok ezt lehetové teszik, ezután törlésre kerülnek! Nyugalom: Mi sohasem adjuk ki az e-mail címét vagy küldünk önnek spam et és nem készítünk sehová Google reklámokat cookies en keresztül.


Tekintettel az továbbfejlesztésekre, fenntartjuk a technikai, optikai és egyéb tartalombeli változtatások lehetőségét.

Tisztelettel Toys'Port

Print

Toys'Port · 2131 Göd · Rákóczi út 83. · Tel: 06 27 330 938 · info@toys-port.hu