Üdvözöljük!


Mint a régi időkben vagyis 1,5 éves külföldi gyakorlatom után a Toys’Port céget 1996-ban alapítottam, mint egy lehetséges további együttmûködést a Graupner céggel.
Néhány konkrét fejlesztés és több különböző alkatrész jellegű bedolgozás után kialakult egy olyan elképzelés, hogy egy saját kvalitatív, sport orientáltságú lehetőség szerint egy emocionális modell programot kezdjünk el, amelyet később tovább szeretnénk szélesíteni és immár itt Magyarországon is megismertetni. A jelenlegi kínálat ezt a sokéves ez irányba mutató törekvést és a még azt megelőzően létrehozott de már üzletileg is eredményes versenymodelleket jelenti. Itt meg kell jegyezni hogy egy új Projekt megtervezése és kialakítása beleértve egy "negatív forma-szerszám" elkészítését is, a már futó modellek sorozatgyártása mellett nem könnyen beilleszthető feladat.
Az eddigi évek alatt sikerült világszerte, egy sokoldalú, stabil vendég- és képviselőkört kiépíteni (úgy mint a különböző alkatrészek magyarországi gyártásában vagy az anyagok beszerzésében is) miközben hasznos üzleti tapasztalatokat és technológiai, technikai előrelépéseket is szerezünk.
Azt a "küldetést" miszerint az aktív kikapcsolódást kereső, kezdő vagy már haladó modellezőt de ezen keresztül a szenvedélyes versenyzőket is egy innovatív és magas minőségű sporteszközzel lássuk el, magunknak érezhetjük. Bízva abban hogy ez a pozitív törekvés és partnerség a tisztelt vásárlóban megfelelő fogékonyságra és majd elégedettségre is talál!

A gyártásról

A modellek és ezek kiegészítõ alkatrészeinek kivitelezése beleértve az ez irányban szerzett külföldi tapasztalatokat és figyelembe véve a Nyugat-Európába irányuló értékesítési eredményeket, garantálja önnek hogy nálunk kizárólag a legjobb anyagok kerülnek felhasználásra, (melyek jelentős részét csak külföldről tudjuk beszerezni) illetve ezek a lehetőségünk szerint a legmodernebb technológiák alkalmazásával vannak legyártva. Egy üvegszál erősítésû Epoxi test az általunk is prezentált minőségben, egy professzionális mesterforma (a mag akár 3D CAD/CAM CNC marással) és negatív szerszámkészítést tesz szükségessé. A különböző finomságú rétegek a "nedvest a nedvesre" szigorú betartása szerint 50
fokon vannak laminálva, illetve még ezt követően is tartósan hőkezelve. Igy lehetővé válik hogy a modellhéjak a nagy szilárdsági igényeknek és egy esetleges magas hőmérsékleti kihívásnak (pl. autóban nyáron) is megfeleljenek. Az úgynevezett Gelcoat-ok helyett első rétegként 2K autófestéket alkalmazunk, így már a negatív formában kialakíthatóak a különböző összetett dekorációk (letakarásos módszerrel) valamint bármilyen színkombináció kivitelezhető, beleértve a metál színeket is.
Ez a nagy ügyességet és gondosságot igénylő precíz munkamódszer nyilvánvalóan költségesebb és több időt vesz igénybe (ami ezért az árban is megmutatkozik) de ez egy minőségi és esztétikai terméket eredményez, ami azután már a vízen is megmutatkozik, továbbá egy szakszerû kezelés mellett tartós értéket képvisel.

Különlegességek

Semmi akadálya hogy egyedi igényeket, mint az átlagosnál erősebb vagy ultrakönnyű testet is elkészítsünk. Ez lehet akár jobban igénybevett helyeken vagy teljes egészében karbon, karbon-aramid, sőt akár egy úgynevezett szendvics szerkezet (könnyű és nagyon merev, egyben elnyelve a rezonanciákat) vákumozott technológiával készítve. Ezekben az esetekben beleértve egy különben nem alap színvariációt viszonylag rövid időn belül megvalósítjuk az ön által kért elképzelést, kiegészítve a mi sokéves tapasztalatunkkal.
Eredeti konzepció szerint, egyéb igényesebb ipari Kreatív Design megbízásokat is elvállalhatunk.

Érdeklődésüket megköszönve és remélve hogy kínálatunk megnyeri bizalmukat, és képességeiket egy leendő kapcsolaton át, sikeresen érvényesíthetik.

Baráti és sporttársi üdvözlettel  
Toys'Port Team

 

Toys'Port · 2131 Göd · Rákóczi út 83. · Tel: 06 27 330 938 · info@toys-port.hu