Eladások kizárólag a következő szállítási és fizetési feltételek szerint történhetnek. Az áru bármely módon történő megrendelése ill. átvétele, egyben a vásárlónak az alábbi üzleti feltételeinkkel való beleegyezését is jelenti.

Megrendelés

Az ön kívánságának teljesítéséhez szükségünk van a következő adatokra:
ˇ Teljes név
ˇ Lakóhely irányítószámmal
ˇ Utca és házszám (emelet/ajtó)
ˇ Telefonszám, fax, vagy E-mail
ˇ Az áru pontos megnevezése a darabszám feltüntetésével.
ˇ A kívánt fizetési mód (készpénz, utánvétel, postai átutalás, banki átutalás)
ˇ A kívánt szállítási mód (személyesen, posta, EMS gyorsposta)

Normál estben van raktáron a kívánt áru vagy azt rövid időn belül elkészítjük ill. beszerezzük. Azoknál a cikkeknél amelyeket két héten belül nem tudnánk szállítani, értesítést adunk önnek.
Különlegességek esetén mint, erősebb, ultrakönnyű, szénszálas, szénszál-kevlár, szendvics vagy egyéb színvariációknál azaz ami nem szerepel a programban, kb. 3 hét kivitelezési, ill. beszerzési idore van szükségünk. Egy személyesen, telefonon, faxon, írásban levélben vagy E-mail-ben leadható megrendelés a beérkezést követően min 1 hónapig érvényes. Abban az esetben ha ezt visszamondani kívánja, kérjük ezt közölni.

Árak

A megadott árak tartalmazzák a 25%-os forgalmi adót és a szállítás napjáig érvényesek vagyis a számlázás a megrendelés idopőntja szerinti áron és engedmények esetleg akciók alapján történik. Mennyiségi engedmények: 80e Ft-nál 3% 150e Ft-nál 5% 300e Ft-nál 7% ill. kereskedői engedmény: 20%

Csomagolás

Csak a csomagoló anyagok költségei kerülnek felszámolásra.

Szállítás

A szállítás a megrendelés alapján kiállított számlára és ezt követően a vevő felelősségével történik. ( figyelembe véve az átvétel kötelezettségét ill a feladási díjban foglalt biztosítást)
A postai küldemények díjai beleértve egy esetleges EMS gyorsposta soronkívüli realizálását, a vevo költségeit jelentik.

Fizetés

Azoknak a vevőknek akikkel még nem állunk bizalmas üzleti kapcsolatban, a fizetések a következő módon történhetnek: előzetes postai és banki átutalás ill készpénz vagy utánvétel.
A fizetés beérkezése után a szállítás maradéktalanul és gyorsan megtörténik.

Tulajdonosság

Az előzetesen leszállított ill. átadott áru a maradéktalan kifizetéséig, a mi tulajdonunkat képezi. Egy még futó számla egyben biztosítást jelent a követelés érvényesítésére.

Reklamáció és garancia

Mindig igyekszünk figyelemmel lenni arra hogy ön tökéletes minőségu árut kapjon és korrekt kiszolgálásban részesüljön. (figyelembe véve azt a lehetőséget, hogy lehetnek jelentős engedménnyel kínált szépséghibás darabok is) Ennek ellenére ön mégis valamely nem elfogadható hibát vagy egy rendeltetés szerinti használat mellett, meghibásodást állapítana meg, ebben az esetben kérjük ezt 6 hónapon belül szóban vagy írásban közölni, mely anyag vagy gyártási hiba ill. egyéb reklamáció állna fenn.
Az árut a mi szakszerű átvizsgálásunkat követően magától érthetődően készséggel megjavítjuk ill. becseréljük önnek. Amennyiben ez nem lehetséges visszatérítjük az árat.

Tekintettel az továbbfejlesztésekre, fenntartjuk a technikai, optikai és egyéb tartalombeli változtatások lehetőségét.

Tisztelettel Toys'Port

Print

Toys'Port ˇ 2131 Göd Rákóczi út 83. ˇ Tel/Fax: 27 330 938 ˇ info@toys-port.hu