Üdvözöljük!Mint a régi időkben azaz 1,5 éves külföldi gyakorlatom után a Toys’Port céget 1996-ban alapítottam, mint egy lehetséges további együttműködés lehetőségét a Graupner céggel.
Néhány konkrét fejlesztés és több különböző alkatrész jellegű bedolgozás után kialakult az az elképzelés hogy egy saját kvalitatív sportorientáltságú ill. lehetőség szerint egy emocionális modellprogramot kezdjünk el, amelyet később tovább szeretnénk szélesíteni és immár magyarországon is megismertetni. A jelenlegi kínálat ezt a néhány éves ez irányba mutató törekvést és a még korábban létrehozott de már üzletileg is eredményes versenymodelleket jelenti. Itt meg kell jegyezni hogy egy új projekt megtervezése és kialakítása beleértve egy "negatív forma" elkészítését is, a már futó modellek sorozatgyártása mellett nem könnyen beilleszthető feladat.
Az eddigi évek alatt sikerült európaszerte, egy sokoldalú és stabil vendéd ill képviselőkört kiépíteni (úgy mint a különböző alkatrészek magyarországi gyártásában vagy az anyagok beszerzésében is) miközben hasznos üzleti tapasztalatokat ill technológiai, technikai előrelépéseket is szereztünk.
Azt a "küldetést" miszerint a kikapcsolódást kereső, kezdő vagy haladó modellezőt de ezen keresztül a szenvedélyes versenyzőket is egy innovatív és minőségi kivitelezésű sporteszközzel lássuk el, magunknak érezhetjük. Bízva abban hogy ez a pozitív törekvés s partnerség a tisztelt vásárlóban megfelelő fogékonyságra és elégedettségre talál.

A gyártásról
A modellek és ezek kiegészítő alkatrészeinek kivitelezése beleértve az ez irányban szerzett külföldi tapasztalatokat és figyelembe véve a nyugateurópába irányuló értékesítési eredményeket, garantálja önnek hogy kizárólag a legjobb anyagok kerülnek felhasználásra, (melyek egy részét csak németországban tudjuk beszerezni) ill ezek a lehetőségünk szerint a legújabb technológiák alkalmazásával. Egy üvegszálerősítésű Epoxi test az általunk is prezentált minőségben, egy professzionális mesterforma (mag akár 3D marással) és szerszámkészítést tesz szükségessé. A különböző finomságú rétegek a "nedvest a nedvesre" betartása szerint vannak laminálva, miközben mintegy 50C fokon és még ezt követően is tartósan hőkezelve. Igy lehetővé válik hogy a modellhéjak a nagy szilárdsági igényeknek és egy esetleges magas hőmérsékleti kihívásnak (pl autóban nyáron) is megfeleljenek .Az úgynevezett GelCoat-ok helyett első rétegként autófestéket alkalmazunk, így már a negatív formában kialakíthatóak a különböző összetett dekorációk (letakarásos módszerrel) ill bármilyen színkombináció kivitelezhető beleértve akár az ezüstmetállt is.
Ez a nagy ügyességet és gondosságot igénylő precíz munkamódszer nyilvánvalóan költségesebb és több időt vesz igénybe (ami nyilvánvalóan az árban is megmutatkozik) de ez egy minőségi terméket eredményez ami azután már a vizen is megmutatkozik ill egy szakszerű kezelés mellett tartós értéket képvisel.

Különlegességek
Semmi akadálya hogy egyedi igényeket, mint az átlagosnál erősebb vagy ultrakönnyű testet is elkészítsünk. Ez lehet akár jobban igénybevett helyeken vagy teljes egészében szénszálas, szén-kevlár, sőt akár egy úgynevezett szendvics szerkezet (könnyű és nagyon merev egyben elnyelve a rezonanciákat) vákumtechnológiával készítve. Ezekben az esetekben beleértve egy különben nem gyártott színvariációt viszonylag rövid időn belül megvalósítjuk az ön által közölt elképzelést, kiegészítve a mi többéves tapasztalatunkkal.
Megfelelő darabszám esetén egyéb igényesebb ipari Design megbízásokat is elvállalhatunk.

Érdeklődésüket megköszönve és remélve hogy kínálatunk megnyeri bizalmukat ill hogy ezen keresztül, képességeiket egy leendő kapcsolatban sikeresen érvényesíthetik.

Baráti üdvözlettel  
Toys'Port Team

Print

Toys'Port · 2131 Göd Rákóczi út 83. · Tel/Fax: 27 330 938 · info@toys-port.hu